Home

Team Builder Problem (for those who have NCAA)

This is a discussion on Team Builder Problem (for those who have NCAA) within the NCAA Teambuilder Forum forums.

Go Back   Operation Sports Forums > Football > NCAA Football > NCAA Teambuilder Forum
FIFA 21 Review
Tennis World Tour 2 Review
Doug Flutie's Maximum Football 2020 Review
Poll: Which next-gen console are you going to purchase? (Click to vote)
Reply
 
Thread Tools
Old 07-13-2009, 03:49 PM   #1
Rookie
 
OVR: 1
Join Date: Jul 2009
Team Builder Problem (for those who have NCAA)

Last night I used my team builder code to check out some of the teams I could download. I did not download any teams last night played a game or 2 with my friend and went to sleep. This morning I tried to log on to Team builder again, and it asked me for my box code again. I used the same one as last night and "code already in use message" came up. Wanted to know if this has happened to anyone else? Comments? Tips?
crefimus is offline  
Reply With Quote
Advertisements - Register to remove
Old 07-13-2009, 04:15 PM   #2
MVP
 
BoomerSooner11's Arena
 
OVR: 19
Join Date: Jun 2008
Location: Norman
Re: Team Builder Problem (for those who have NCAA)

I've heard this happening to only one other person on here..and I don't know what you can do, If anything just call EA tomorrow and ask..but I have a feeling I will be seeing more of this happen to people tonight and tomorrow.
__________________
11-2
BoomerSooner11 is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2009, 05:51 PM   #3
MVP
 
OVR: 29
Join Date: Jul 2004
Location: Central Coast
Blog Entries: 2
Re: Team Builder Problem (for those who have NCAA)

this is the 3rd person i've seen now and there must be a trick because I know others aren't having the issue so we need some info. I think you have to save after entering the code or something, but i'd really like to know as well so i'm prepared for tomorrow
moylan1234 is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2009, 07:10 PM   #4
Rookie
 
OVR: 3
Join Date: Jul 2009
Re: Team Builder Problem (for those who have NCAA)

I agree man. I don't want to be on the phone with EA trying to get another code...
Tweeknist is offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2009, 10:12 PM   #5
MVP
 
BoomerSooner11's Arena
 
OVR: 19
Join Date: Jun 2008
Location: Norman
Re: Team Builder Problem (for those who have NCAA)

Well im getting my copy tonight at midnight so I hope I don't run into any problems myself...see I thought this happened mainly cause so and so got their copy early but there are some people who already have the game and it didn't happen to them...so I don't know..
__________________
11-2
BoomerSooner11 is offline  
Reply With Quote
Advertisements - Register to remove
Old 07-14-2009, 02:07 AM   #6
Rookie
 
OVR: 3
Join Date: Nov 2008
Blog Entries: 1
Re: Team Builder Problem (for those who have NCAA)

so basically Xbox users are just screwed? It won't even allow me to change my persona. I changed to Xbox live and next to my name it still says (web)

I really hope some people at EA lose their f-ing jobs over the Fiasco that has been this game this year
bovandy is offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2009, 12:39 PM   #7
I Like Making Teams :)
 
NicoFrost's Arena
 
OVR: 6
Join Date: Apr 2009
Location: Iowa
Posts: 275
Re: Team Builder Problem (for those who have NCAA)

Anyone else work really hard on rosters on teambuilder and then download them to 360 and have some of the names changed to "XXXXXX"? I thought maybe if I redownloaded the same team maybe it'd fix it but no, same playes same deal.

And Oh God why cant I edit the roster from the main menu? I can only do it in dynasty. So every new dynast I start with that team I have to edit the same thing all over again.
NicoFrost is offline  
Reply With Quote
Reply


« Previous Thread | Next Thread »

« Operation Sports Forums > Football > NCAA Football > NCAA Teambuilder Forum »


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:20 PM.

Top -