Home

Teambuilder Roster Issue

This is a discussion on Teambuilder Roster Issue within the NCAA Teambuilder Forum forums.

Go Back   Operation Sports Forums > Football > NCAA Football > NCAA Teambuilder Forum
FIFA 21 Review
Tennis World Tour 2 Review
Doug Flutie's Maximum Football 2020 Review
Poll: Which next-gen console are you going to purchase? (Click to vote)
Reply
 
Thread Tools
Old 07-14-2009, 03:03 PM   #1
Rookie
 
bdawgdude's Arena
 
OVR: 5
Join Date: Feb 2008
Teambuilder Roster Issue

Ok so i downloaded my team yesterday, and realized my rosters were a little messed up(my fault). So i got back on Teambuilder and edited everything again and put the players where they should be (i.e. 78 OVR is above 72 OVR). After i downloaded the update, and started another game, I realize that my depth chart is WAYYYY off base. My best LG is my starting DT, my DT is my starting LG, and i have players on the game that aren't on the roster online. Anyone else have this problem or know a way to fix it?
bdawgdude is offline  
Reply With Quote
Advertisements - Register to remove
Old 07-14-2009, 05:03 PM   #2
Rookie
 
OVR: 3
Join Date: Feb 2006
Re: Teambuilder Roster Issue

Not sure how to fix it but I had a problem too. The game made my backup FS an impact player. Odd.
Siggy778 is offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:24 PM   #3
Rookie
 
MaSTA SoLIDUS's Arena
 
OVR: 1
Join Date: Jul 2007
Location: Cleveland, Ohio
Re: Teambuilder Roster Issue

1) Go to depth chart

2) press RB

3) confirm

problem solved.

This happened to me too. Just reorder the roster.
__________________
Master Collective, Ltd.
MaSTA SoLIDUS is offline  
Reply With Quote
Old 07-15-2009, 03:26 AM   #4
MVP
 
pimpycraig's Arena
 
OVR: 7
Join Date: Jul 2007
Re: Teambuilder Roster Issue

did this solve the problem for impact players?
pimpycraig is offline  
Reply With Quote
Old 07-15-2009, 03:20 PM   #5
MVP
 
BoomerSooner11's Arena
 
OVR: 19
Join Date: Jun 2008
Location: Norman
Re: Teambuilder Roster Issue

Quote:
Originally Posted by pimpycraig
did this solve the problem for impact players?
I haven't done this yet...(Im kind of scared to use TB right now, lol)..but my guess is no..I doubt it just "changes" the impact status to another player..this used to happen to me last yr, like 8 or 9 seasons into a dynasty, it would make like my 2nd string an impact player for like 3 or 4 years and that player not even make one start..idk it's weird..
__________________
11-2
BoomerSooner11 is offline  
Reply With Quote
Advertisements - Register to remove
Old 07-16-2009, 08:02 AM   #6
Rookie
 
dmm0816's Arena
 
OVR: 8
Join Date: Nov 2006
Location: jersey
Re: Teambuilder Roster Issue

Quote:
Originally Posted by bdawgdude
Ok so i downloaded my team yesterday, and realized my rosters were a little messed up(my fault). So i got back on Teambuilder and edited everything again and put the players where they should be (i.e. 78 OVR is above 72 OVR). After i downloaded the update, and started another game, I realize that my depth chart is WAYYYY off base. My best LG is my starting DT, my DT is my starting LG, and i have players on the game that aren't on the roster online. Anyone else have this problem or know a way to fix it?

i noticed this last night...its seems like all the teams you set as cupcake get extra players added to them when you use them in the game, i went to TB after i saw it and they weren't even there...it sucks cause all my rosters are named except for the ones that appear..not sure how to fix that
dmm0816 is offline  
Reply With Quote
Reply


« Previous Thread | Next Thread »

« Operation Sports Forums > Football > NCAA Football > NCAA Teambuilder Forum »


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.

Top -